Ervaar het echte boerenleven tijdens de IJsseldeltadag!

29 juni 2019

Op zaterdag 29 juni kunnen bezoekers tijdens de IJsseldeltadag in Mastenbroek het echte boerenleven ervaren. Kom je ook gezellig picknicken? Of ben je liever sportief bezig en doe je mee aan een uitdagende survival?

Wie kan beter vertellen over het boerenleven dan de boer zelf? Tijdens De Boeren Beleving is er in de IJsseldelta ruimte voor een goed gesprek. Tijdens de picknick met streekproducten of een van de andere activiteiten zoals een leuke workshop of een kijkje in de stal neemt de boer tijd voor vragen en het vertellen van zijn verhaal.

Selfiewedstrijd
Tijdens de IJsseldeltadag kunnen bezoekers op verschillende manieren het boerenleven ervaren. Denk aan een demonstratie schapen drijven, weidesurfen of een kijkje in de stal bij de koeien, kalveren of kippen. Hou je van techniek? Dan mag je de uitleg over boomzaagkunst en de rondleiding langs de melkrobot echt niet missen! Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten zoals een springkussen, kanovaren, dieren knuffelen en een selfiewedstrijd waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Lees meer over het aanmelden voor de picknick

Picknick bij de Boer op 29 juni!

29 juni 2019

Tijdens de IJsseldeltadag op zaterdag 29 juni is het mogelijk om bij de boer te picknicken. Heerlijk genieten van de weidsheid en natuur van de polder met een tas vol lekkernijen van verschillende bedrijven uit de IJsseldelta. De picknick tas wordt gevuld door deelnemers van zorgboerderij De Rietstulp. Picknicken kan op het erf of in het land van de boer. […]

De ‘Boeren Beleving’ tijdens de IJsseldeltadag

29 juni 2019

Op zaterdag 29 juni vindt de IJsseldeltadag in Mastenbroek weer plaats. Een echte ‘Boeren Beleving’ die boordevol kijken, beleven, proeven en genieten staat! De dag wordt samen met IJsseldelta Boert Bewust georganiseerd. Kijk hier naar het leuke filmpje van de vorige IJsseldeltadag!

Ester 7 uitgeroepen tot Miss Kampen 2019

1 april 2019

Op 1 april is Ester 7 uit Mastenbroek door de burgemeester van Kampen onder grote belangstelling uitgeroepen tot Miss Kampen 2019. Veneriete Danno Ida 108 won de publieksprijs. De missverkiezing is georganiseerd door Kampen Marketing om de lancering van de nieuwe website www.visitkampen.nl te vieren. Het was tevens de officiële aftrap voor de campagne ‘IJsseldelta Boert Bewust’ IJsseldelta Boert Bewust […]