Picknick bij de Boer op 29 juni!

29 juni 2019

Tijdens de IJsseldeltadag op zaterdag 29 juni is het mogelijk om bij de boer te picknicken. Heerlijk genieten van de weidsheid en natuur van de polder met een tas vol lekkernijen van verschillende bedrijven uit de IJsseldelta. De picknick tas wordt gevuld door deelnemers van zorgboerderij De Rietstulp. Picknicken kan op het erf of in het land van de boer.

De drie locaties zijn:

  1. Zorgboerderij De Rietstulp, Nieuwe Wetering 18, Mastenbroek
  2. Vleesboerderij Van der Weerd, Wolfshagenweg 2, Hasselt
  3. Melkveebedrijf Kattenberg, Bisschopswetering 63 A Zwolle

De kosten voor de picknick zijn € 7,50 voor volwassenen en € 5 voor kinderen.

Aanmelden kan tot en met 24 juni door het sturen van een e-mail aan: picknickijsseldelta@gmail.com.

Bij het aanmelden graag vermelden:
naam, telefoonnummer, aantal volwassenen, aantal kinderen en de gewenste locatie van de picknick (Zorgboerderij De Rietstulp, Vleesboerderij Van der Weerd of Melkveebedrijf Kattenberg)

Betaalinstructies volgen, na aanmelding via de mail.

 

Ervaar het echte boerenleven tijdens de IJsseldeltadag!

29 juni 2019

Op zaterdag 29 juni kunnen bezoekers tijdens de IJsseldeltadag in Mastenbroek het echte boerenleven ervaren. Kom je ook gezellig picknicken? Of ben je liever sportief bezig en doe je mee aan een uitdagende survival? Wie kan beter vertellen over het boerenleven dan de boer zelf? Tijdens De Boeren Beleving is er in de IJsseldelta ruimte voor een goed gesprek. Tijdens […]

De ‘Boeren Beleving’ tijdens de IJsseldeltadag

29 juni 2019

Op zaterdag 29 juni vindt de IJsseldeltadag in Mastenbroek weer plaats. Een echte ‘Boeren Beleving’ die boordevol kijken, beleven, proeven en genieten staat! De dag wordt samen met IJsseldelta Boert Bewust georganiseerd. Kijk hier naar het leuke filmpje van de vorige IJsseldeltadag!

Ester 7 uitgeroepen tot Miss Kampen 2019

1 april 2019

Op 1 april is Ester 7 uit Mastenbroek door de burgemeester van Kampen onder grote belangstelling uitgeroepen tot Miss Kampen 2019. Veneriete Danno Ida 108 won de publieksprijs. De missverkiezing is georganiseerd door Kampen Marketing om de lancering van de nieuwe website www.visitkampen.nl te vieren. Het was tevens de officiële aftrap voor de campagne ‘IJsseldelta Boert Bewust’ IJsseldelta Boert Bewust […]