Welkom op de website van IJsseldelta

Erve Slendebroek

Wij zijn de familie Visscher. Vlakbij de stad Zwolle hebben wij een melkveebedrijf met ongeveer 85 melkkoeien. De melk van onze koeien is speciale melk, ook wel A2 melk genoemd. Dat betekent dat de samenstelling van de melk anders is dan wat je in de supermarkt tegenkomt. Deze melk is beter te verteren, en is daarmee ook geschikt voor mensen die normaliter koemelk niet goed verdragen.

Een deel van deze melk verwerken we op ons eigen erf tot allerlei heerlijke zuivelproducten. De overige melk leveren we aan FrieslandCampina.

Een gezonde bodem in het weiland is voor ons de basis van ons bedrijf. Een gezonde bodem levert gezond voer. Gezond voer zorgt voor gezonde koeien. Antibiotica gebruiken we weinig, alleen als een koe ziek is en echt antibiotica nodig heeft, krijgt ze het.

Op de daken van onze gebouwen liggen zonnepanelen, waarmee we onze eigen energie opwekken. Zo bouwen we steeds verder aan duurzaamheid op onze boerderij, we willen de klant gegarandeerd een duurzaam product leveren!

We doen mee met Boert Bewust om een bijdrage te leveren aan een positief beeld van de sector; we willen de maatschappij graag laten zien en meebeleven wat er komt kijken bij het produceren van melk!

Wil je meer weten over ons bedrijf en de A2 zuivel die wij produceren? Kijk dan eens op http://www.erve-slendebroek.nl

Erve Slendebroek

Lees hieronder hoe dit bedrijf zich inzet op verschillende thema’s

    Landelijke partners

    Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

    Streek partners