Welkom op de website van IJsseldelta

16 juni 2021

Deze zomer bruist het van activiteiten op de boerderij

Deze zomer pakken de boeren van IJsseldelta Boert Bewust flink uit en bruist het op de boerderijen van alle leuke activiteiten. Voor jong en oud is er van alles te zien en te beleven.

Zo kun je lekker verdwalen in een maisdoolhof, de boerderij ontdekken met een rondleiding van de boer of boerin of zelf meewerken op de boerderij. Kalfjes voeren, meerijden op de trekker of de koeien uit de wei halen, het kan allemaal. Voor de avonturiers is er een speciale natuursafari waarbij de je Big Five van de Pieperpolder gaat spotten. Tijdens de workshop ‘Schilderen op de boerderij’ maak je een eigen kunstwerk en neem je dit mee naar huis.

De Boert Bewust-deelnemers in de IJsseldelta organiseren regelmatig activiteiten op hun erf om verbinding te maken tussen boeren en samenleving. Veel van de activiteiten zijn ook gericht op kinderen zodat zij zelf zien en leren waar hun eten vandaan komt. Alle informatie over de activiteiten en het aanmelden is te vinden op http://www.ijsseldeltaboertbewust.nl/activiteiten

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners