Welkom op de website van IJsseldelta

16 september 2020

Herfstvakantie bij de boer!

De boeren van IJsseldelta Boert Bewust organiseren in de herfstvakantie leuke activiteiten voor jong en oud. Wil jij weten waar je eten vandaan komt en vind je het leuk om rond te kijken op de boerderij? Dan is dit je kans!

Neem een kijkje bij de koeien in de stal en stel je vragen aan de boer of boerin. Natuurlijk zijn er ook leuke dingen om te doen. Zelf een flesje melk geven aan een lammetje of meedoen aan een leuke puzzeltocht met ponyrijden en konijnen knuffelen.

Hou je meer van een uitdaging? Ga dan mee op expeditie in de natuur. Of verleg je grenzen tijdens de BoerEn Bootcamp en train je je spieren met push-ups in de stal. Na afloop van de training staat er een gezonde zuiveldrank klaar voor het herstel van de spieren.

Wandelen en fietsen
Ook aan rustzoekers en lekkerbekken is gedacht met een wandeling langs de rietvelden op Kampereiland en pannenkoeken eten op de boerderij. In het buitengebied van Zwolle wordt een prachtige fietstocht langs landgoederen en boerderijen georganiseerd met rustpunten om het echte landleven en lekkere hapjes te kunnen proeven.

Kom jij ook? Kijk dan snel hier voor alle informatie op en meld je aan!

Op alle activiteit is de corona regelgeving van het RIVM van toepassing.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners