Welkom op de website van IJsseldelta

7 januari 2022

Winnaars woordpuzzel Kampereiland in het licht

De lichtroute ‘Kampereiland in het licht’ die plaatsvond in de donkere dagen voor kerst is een groot succes geworden. Dit bleek wel uit de vele, lange rijen auto’s met circa 10.000 bezoekers die zich lieten verrassen door de mooi verlichte historische boerderijen en woonhuizen. ‘Gelukkig is de lichtroute zonder grote opstoppingen verlopen en hebben we veel positieve reacties ontvangen’, aldus een tevreden Antoon Kanis, voorzitter van IJsseldelta Boert Bewust. Ook aan de kinderen was gedacht tijdens de lichtroute. Zij konden onderweg letters verzamelen die samen het woord ‘hooizolder’ vormden.

Als winnaar van de ruim 300 ingezonden goede antwoorden kwam de 8-jarige Maartje Karsten uit de bus. Zij won een cadeaubon voor speelgoed. Gezien de vele goede inzendingen besloot de organisatie om ook nog een aantal zuivelpakketten van sponsor Erf-1 te verloten. Deze pakketten zijn gewonnen door de familie Spek, familie De Groot en familie Oosterbroek.

Kampereiland in het licht werd georganiseerd door Streekbelangen Kampereiland en IJsseldelta Boert Bewust en is mede mogelijk gemaakt door lokale sponsors, Leader (Europees fonds voor landbouw en plattelandsontwikkeling) en een bijdrage uit het Heropeningsfonds van de gemeente Kampen.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners